Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mindcare.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Firmaordning

Jeg tilbyder din virksomhed et attraktivt samarbejde. Et samarbejder der vil give større trivsel blandt medarbejderne.
Jeg tilbyder personlige og fortrolige samtaler med medarbejdere, der er inde i en svær periode, hvor der kan være risiko for sygemelding med stress.

Mennesker, der trives og har overskud, skaber bedre resultater. Derfor er det vigtigt hurtigt at tilbyde stressramte ledere og medarbejdere hjælp. Stress coaching hjælper medarbejderen tilbage

Stressede medarbejdere er på flere måder belastende for en virksomhed. Det koster mange penge at have stressede medarbejdere, og det betyder nedsat effektivitet og trivsel. Derfor er Stress coaching en investering, som betaler sig, og som sikrer, at andre medarbejdere ikke smittes. Og det kan være en så god investering, at det positivt kan ses på bundlinjen og opleves i miljøet.

Stress coaching er målrettet virksomhedens ledere og medarbejdere, hvor I har mistanke om stress eller har medarbejdere, der allerede er stressramte eller sygemeldte med alvorlig stress.

Forløbet er et individuelt handlingsorienteret samtaleforløb, som tager udgangspunkt i medarbejderens stresssituation. Formålet er, at medarbejderen kommer i balance og godt indsluset på jobbet igen, hvis der har været en sygemelding.

Virksomheden gør noget godt – og minimerer sine omkostninger

Virksomheden har også interesse i at få medarbejderen godt igennem stressen.

Med Stress coaching kan virksomheden:

Minimere og undgå langvarige sygemeldinger

Minimere omkostningerne – menneskelige som økonomiske

Hjælpe medarbejderen med at blive stressfri og komme godt tilbage på job.

Forløbet:

Stress coaching-forløbet strækker sig typisk over syv møder fordelt over ca. tre måneder, men det skræddersyes naturligvis efter jeres ønsker og behov i forhold til den enkelte medarbejders stressbelastning.

Hvis du vil gøre noget godt for din virksomhed, er du velkommen til at KONTAKTE MIG til en uforpligtende samtale.