Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mindcare.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Foredrag

I samarbejde med AD-Consult tilbyder vi

GÅ-HJEM-MØDE om stress på arbejdspladsen.

Vidste du, at en langtidssygemeldt medarbejder koster op imod 1. mio. kr., og at en langtidssygemeldt leder koster helt op imod 4. mio. kr. for en virksomhed? Ifølge stressforeningen og Tal fra Teknologirådet og Statens Institut for Folkesundhed

Stress er et stigende problem i det moderne samfund. Virksomheder oplever, hvordan sygefravær har store konsekvenser for personaleudskiftning og præstationsevnen, og dermed for produktiviteten, konkurrenceevnen samt omsætningen! Medarbejdere er et firmas største aktiv, og ofte det vigtigste led til kunder og omverdenen. Det handler ikke om, hvem der er skyld i stress, men om at finde årsagerne og forebygge problemet, når det opstår. Stress opleves individuelt, men må løses i fællesskab.

Vi har stor viden om, hvad der kan gøres for at reducere stress, og undgå at en medarbejder må sygemelde sig. Kom og hør om dine muligheder for at forebygge stress og/eller fastholde en medarbejder i job. Hos MindCare og AD Consult har vi specialiseret os i håndteringen af stressrelateret sygefravær og arbejdspladsfastholdelse. Denne viden og erfaring stiller vi til rådighed, og finder løsninger i samspil med medarbejdere og arbejdsgivere. Vil du minimere omkostningerne til sygefravær, og vil du optimere dine medarbejders effektivitet, så kom og vær med.

Derfor kan dette gå-hjem-møde være af ekstra værdi for dig.

Mist ikke dine ansatte til stress.
Program

  • Velkomst og introduktion
  • Hvad er stress – og hvordan kan man håndtere stress på arbejdspladsen?
  • Forebyggelse af stress – hvordan gør man det?
  • Dine muligheder som arbejdsgiver når sygemeldingen kommer.
  • Hvordan samarbejder din virksomhed med det offentlige i forbindelse med en sygemeldt medarbejder?
  •  Spørgsmål og tak for i dag

Sted: foredraget holdes i jeres lokaler

Varighed: aftales individuelt

Oplægsholdere:

Dennis Regenbogen og Allan Serup fra AD-CONSULT specialister i regler, rettigheder og muligheder i relation til forebyggelse og håndtering af sygemeldinger.

Jette Bjerre fra MINDCARE uddannet psykoterapeut med speciale i stressforebyggelse i virksomhederne. Jette er også certificeret i Stressindikator, den eneste danske valide stresstest.

Hvad gør du, for at booke dette “Gå-hjem-møde”?
Ring gerne til Jette Bjerre MindCare  tlf 2763 9515

 

 

Udtalelser

”Jeg deltog i Mindfullness kurset hos Jette Bjerre, fordi jeg gerne ville have lidt mere nærvær i en stresset hverdag med mig selv. Som selvstændig går det nogle gange meget stærkt – og det endte ofte med hovedpine – og udpræget træthed.
Jeg oplevede Jette som en meget engageret og kompetent underviser, der ikke bare lærte mig, hvad Mindfullness var – men også fik mig motiveret for at arbejde med det. Og få det gjort. Det gjorde hun ved at fortælle, hvorfor det egentlig var en god idé. Det har gjort forskellen på dette forløb – og de mange andre kurser, jeg var på.
Jeg har i dag inkorporeret små pauser i min arbejdsdag, hvor jeg praktiserer mindfullness. Og det har gjort en stor forskel på, hvor godt jeg har det.”

Direktør Helle Skou-Nielsen
Nordhjem

 

HuntinglifeI Østjysk Våbenhandel, har vi haft et arrangement med Jette Bjerre, Mind Care, hvor hun skulle fortælle om intern kommunikation og forebyggelse af stress. Vi havde en rigtig god aften, hvor Jette på en hyggelig, levende og humoristisk måde fortalte om emnerne. Jette kom med flere eksempler som illustrerede emnerne, ligesom hun have nogle praktiske øvelser, hvilket bevirkede at alle lyttede med stor interesse.

Da aftenen var omme, og efterfølgende, er vi alle enige om at vi har fået nogle ”værktøjer” som gør os bedre rustet til at klare hverdagens udfordringer.