Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mindcare.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Hvorfor MindCare?

Mød Jette

Jeg er specialiseret og uddannet til at hjælpe dig som medarbejder, leder eller HR med at forebygge og håndtere stress. Jeg tilbyder stærke resultater indenfor kommunikation og personlig udvikling, hvor det blandt andet handler om ”Hvordan vi spiller hinanden gode”.

At forebygge stress på arbejdspladsen

Min passion er at hjælpe med at forbedre arbejdslivet ved at forebygge stress for det enkelte menneske, team og organisation og skabe et godt fundament for en sund og dynamisk kultur, hvor medarbejderne trives og har overskud til at skabe resultater.

Jeg arbejder professionelt med coaching og terapi. Med mange års professionelle samtaler og undervisning betyder det, at du i et samarbejde med mig vil få en erfaren stresscoach, sparringspartner, underviser og foredragsholder med stor indsigt i stress og hvordan mennesker reagerer på belastning.

Som en del af værktøjskassen i mit arbejde med at forebygge og håndtere stress anvender jeg det eneste videnskabelige dansk validerede stresstestværktøj “Stressindikator”, samt den banebrydende meditationsmetode HeartMath.

Et samarbejde med mig foregår i trygge rammer og i fuld fortrolighed.

Jeg kan garantere dig:

Stort engagement og nærvær
Professionel hjælp
Hjælp, der virker.

Uddannelser og certificeringer:

Psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutisk Forening
Master i NLP Coaching
HeartMath coach, banebrydende meditations metode
4MAT Mastering Training Design – til at planlægge målrettet undervisning
Sygeplejerske
Master Class i psykologi

Min baggrund:

Siden 1996 har jeg i MindCare varetaget rådgivning i livsstilsændringer, haft sundhedsmotiverende og stressforebyggende samtaler.
Mange års erfaring med undervisning for virksomheder og private organisationer/foreninger.