Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mindcare.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Hypnose:

Hypnoseterapi har i århundrede været en anerkendt behandlingsform, hvor der direkte kommunikeres med det underbevidste og problemer som angst, smerter og fobier kan afhjælpes.
Hypnoseterapi er en tilstand af koncentreret opmærksomhed, hvor du befinder dig i grænselandet mellem søvn og at være vågen, men du er stadig i fuld kontrol og kan følge med i, hvad der foregår.
Personen, der ønsker at få ændret et problemfyldt tankemønster, bringes i en rolig tilstand for at ændre tankegangen til en ressourcefyldt tilstand, der gavner og opmuntrer. Det er hjernens naturlige tilstand og foregår i en vågen tilstand. Trance er altså en vågen tilstand, akkurat ligesom når vi dagdrømmer eller “falder i staver”. Derfor kan man høre og huske alt, hvad der er foregået under sessionen.

I hypnose anvendes suggestioner til at ændre problemfyldte tankegange eller adfærd til en tilstand, der er fyldt med muligheder og giver ro, glæde og selvværd.

Du har allerede det i dig, der kan skabe en væsentlig forbedring i dit liv!
Hypnoseterapi er et samarbejde mellem klienten og terapeuten, og det er en terapi, der hurtig giver resultater. Alt, hvad vi mennesker skaber, er startet som en tanke – kunst, litteratur, bil, tøj, dansetrin, musik, computer mm. Og alt hvad du foretager dig, begynder med en tanke – bevidst eller ubevidst – lige fra hvad du spiser, til hvem du forelsker dig i. Selv dit humør er skabt af dine tanker.

Vi oplever igennem livet forskellige traumer, og vores ubevidste sind husker dem alle. Nogle gange er der tale om sorg, som skal have tid til at hele. Andre gange er det et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster, der er opstået, fordi personen, på tidspunktet hvor traumet opstod, af forskellige årsager ikke forstod, hvad der foregik. Ofte kan personen ikke bevidst huske, hvad der fremkaldte tilstanden, men i hypnosetilstanden er der adgang til fortrængte oplevelser.

Når en situation, der har fremkaldt et traume, bringes frem i lyset, viser det sig ofte at være en situation, som klienten ved hjælp af sin fornuft meget gerne ville have håndteret på en helt anden måde. I hypnosen er der mulighed for at “ændre beslutningen”, så den ikke bliver ved med at have indflydelse i personens liv. På den måde ændres gamle overbevisninger, og personen føler sig lettet og i kontrol.