Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mindcare.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Stress skal forebygges

Mennesker, der trives og har overskud, skaber bedre resultater. Derfor er det vigtigt hurtigt at tilbyde stressramte ledere og medarbejdere hjælp.

Stress coaching hjælper medarbejderen tilbage

Medarbejdere er en virksomheds største aktiv. Stressede medarbejdere er på flere måder belastende for en virksomhed. Det koster mange penge at have stressede medarbejdere, og det betyder nedsat effektivitet og trivsel. Derfor er Stress coaching en investering, som betaler sig, og som sikrer, at andre medarbejdere ikke smittes.

Nogle vil sige: ”Jamen vi har en sundhedsforsikring” – og jeg siger: ”Ja, og den skal I helst ikke bruge, for så er skaden sket”. Selvom vi har en tyveriforsikring, så låser vi vel også vores dører og vinduer?
Det er vigtigt at forebygge stress.

Stress coaching er for virksomheder og målrettet ledere og medarbejdere, hvor I har mistanke om stress eller har medarbejdere, der allerede er stressramte eller sygemeldte med alvorlig stress.

Forløbet er et individuelt handlingsorienteret samtaleforløb, som tager udgangspunkt i medarbejderens stresssituation, eventuelt med udgangspunkt i den eneste danske forsknings underbygget stresstest “Stressindikatoren”.  Formålet er, at medarbejderen kommer i balance og godt indsluset på jobbet igen, hvis der har været en sygemelding eller forebygge at sygemeldingen bliver aktuel.

Virksomheden gør noget godt – og minimerer sine omkostninger.

Virksomheden har også interesse i at få medarbejderen godt igennem stressen. Og her er et forløb hos MindCare en rigtig god investering.

Med Stress coaching kan virksomheden:

  • Minimere og undgå langvarige sygemeldinger
  • Minimere omkostningerne – menneskelige som økonomiske
  • Hjælpe medarbejderen med at blive fri af stress og komme godt tilbage på job.

Har du eller dine medarbejder stress?

Mange tror, at stress rammer en bestemt type mennesker. Men det er IKKE tilfældet. Stress kan ramme os alle sammen – selv den ”stærkeste”.
Når vi ikke har de fornødne redskaber til at håndtere de opgaver eller livssituationer, vi befinder os i, kan en følelse af magtesløshed være igangsætteren til det vi kalder stress.
Stress kan have store personlige konsekvenser, men også for virksomheden kan det have konsekvenser.